Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε το newsletter μας
με θέματα και tips  ποικίλου περιεχομένου όπως για την υγεία, την ευεξία, τη διατροφή και την ασφάλιση.
  • Text Hover
Ένα γράμμα από ...το μέλλον!

Η καταξιωμένη Ιταλίδα μυθιστοριογράφος Francesca Melandri, η οποία βρίσκεται υπό αποκλεισμό στη Ρώμη για σχεδόν τρεις εβδομάδες λόγω της επιδημίας Covid-19, έγραψε επιστολή προς όλους τους ευρωπαίους "από το μέλλον", παρουσιάζοντας το φάσμα των συναισθημάτων που είναι πιθανό να περάσουν οι άνθρωποι τις επόμενες εβδομάδες.
"Αυτά γνωρίζουμε για το μέλλον σας"...

Πώς να λάβετε μια παγκοσμίου κλάσης εκπαίδευση, ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο

Είτε ψάχνετε νέα απασχόληση στη μέση της καριέρας σας, είτε είστε περίεργοι για εναλλακτικές λύσεις εκπαίδευσης, εκμεταλλευτείτε αυτές τις διαδικτυακές πηγές.
Όσο κρίσιμο και αν είναι ένα πανεπιστημιακό πτυχίο για την εργασία στη σύγχρονη οικονομία, δεν είναι ο μόνος δρόμος για μια εξαιρετικά προσοδοφόρα και επιτυχημένη καριέρα.

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος και το σημαντικότερο για πολλούς, φθηνός;

  • Text Hover
  • Text Hover
10 απλοί τρόποι για να βελτιώσετε τη μνήμη σας

Μακροπρόθεσμες, άμεσες και αποτελεσματικές μέθοδοι για να διατηρείτε τις αναμνήσεις σας καθαρές και ζωντανές.
Αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής στο meme ή απλά πρέπει να θυμάσαι πού έχεις παρκάρει το αυτοκίνητό σου, εδώ είναι 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις τώρα για να ενισχύσεις τη μνήμη σου...

Συμβουλές ζωής από τον επενδυτικό θρύλο, Warren Buffett

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire Hathaway και αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Warren Buffett έγινε 89 ετών την Παρασκευή, 30 Αυγούστου.
Γιορτάζει επίσης την 13η επέτειο του γάμου του με τη γυναίκα του, Astrid.

Έχουμε συγκεντρώσει έξι από τις καλύτερες ...


  • Text Hover
  • Text Hover

Η πιο σημαντική ερώτηση της ζωής σας !!

Όλοι θέλουν να αισθάνονται καλά. Όλοι θέλουν να ζήσουν μια ανέμελη, ευτυχισμένη και εύκολη ζωή, να ερωτευτούν και να δημιουργήσουν εξαιρετικές σχέσεις, να φαίνονατι τέλειοι και να κάνουν χρήματα, να είναι δημοφιλείς, σεβαστοί και αξιοθαύμαστοι.

Όλοι θα το ήθελαν αυτό, σε όλους αρέσει αυτό.

Αν σε ρωτήσω, "Τι θέλεις από τη ζωή σου;" και απαντήσεις κάτι σαν...
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

6 συμβουλές από ένα ψυχολόγο, για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων
της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πάνω από το ένα τρίτο των ενηλίκων βλέπουν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ως επιβλαβή για την ψυχική τους υγεία, σύμφωνα με νέα έρευνα της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης. Μόλις το 5% τα θεωρεί θετικά για...
  • Text Hover
  • Text Hover
Αποτυχία. 5 τρόποι να τη διαχειριστείτε  !

Κάθε αξιόλογη προσπάθεια περιλαμβάνει αναπόφευκτα την αποτυχία στην επιδίωξη της επιτυχίας. Σε κανένα δεν αρέσει να αποτυγχάνει, και όλοι αποφεύγουμε να συζητάμε τις αποτυχίες μας.
Όμως εκείνοι που απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη επιτυχία
είναι εκείνοι που δεν...
Κουραστήκατε από το παραδοσιακό New Year’s resolution ;

Εδώ θα βρείτε πέντε φρέσκες εναλλακτικές ιδέες  που θα  σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας το 2019 !
  • Text Hover
  • Text Hover
Δυναμώστε το μυαλό σας! 7 tips
  
Αυτές οι συμβουλές μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια ενδυνάμωσης του εγκεφάλου. Δοκιμάστε τις!Τις περισσότερες φορές την εκγύμναση του εαυτού μας την ταυτίζουμε με συγκεκριμένα μέρη και όργανα του σώματός μας, ξεχνώντας ίσως ένα από τα σημαντικότερα. Τον εγκέφαλό μας! Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να τον κρατήσετε σε φόρμα.
Nομοθετικές ρυθμίσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα

Στην σχετική νομοθεσία προβλέπονται οι διαδικασίες για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανασφάλιστων οχημάτων σχετικά με την επιβολή των προστίμων. Συγκεκριμένα: Οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων θα ενημερώνονται με επιστολή, η οποία θα αποστέλλεται, είτε με e-mail, είτε ταχυδρομικά, είτε μέσω του TaxisNet, από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ.Γ.Δ.Ε. (Δ.ΗΛΕ.Δ.), ότι πρέπει να ασφαλίσουν το όχημά τους. Δεν υποχρεούνται ωστόσο να ασφαλιστούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων για τα οποία έχουν κατατεθεί πινακίδες.   
  • Text Hover